Specializări

CINE SUNTEM?


Auto Market Advisors (prin Repliqa Agency) a pornit ca echipă inter-disciplinară, formată din specialiști în diverse arii de expertiză: consultanță dezvoltare afaceri, cercetare de piață, marketing strategic și operațional, vânzări – New Business și Customer Care, PR și management.

Membrii echipei au lucrat cu peste 300 de companii de la foarte mici la corporații multinaționale și au derulat proiecte care au răspuns unor nevoi multiple și complexe.


Consultanta strategica

Consultanță de marketing și vânzări, soluționând spețe multiple pe zone precum poziționare strategică, identitate vizuală și branding, segmentare de piață, new-business, customer-care, call-center inbound și outbound, marketing intern, comunicare organizațională etc.


 

Cercetare de piata

Diverse cercetari de piata de tip mystery shopping, dezvoltarea de noi produse, segmentarea pietei, imagine, satisfactie clienti, pozitionare pe piata.


Consultanta management

Consultanță de management, lucrând cu mai mult de 100 de oameni de afaceri, CEOs sau directori generali din domenii diverse: auto, financiar, FMCG, entertainment, transporturi, imobiliare și dezvoltări rezidențiale. etc.


 

Training & Coaching

Training, workshopuri, well-being de formare și dezvoltare personală sau profesională. Coaching și mentorat pe diferite nivele ierarhice.Valorile care ne unesc

FORMULAR CONTACT

Cum va putem fi de folos?