Oportunități

La fiecare 6 luni lansăm una sau două soluții de dezvoltare afaceri.

Echipa Auto Market Advisors a lansat în martie 2019 raportul INSIDE Auto Market Research, după ce am evaluat peste 150 de service-uri auto din București și Ilfov, în lunile ianuarie-februarie 2019.

Expertiza evidențiază aspecte foarte importante din activitatea service-urilor, de la atitudine, comunicare și tehnici de vânzări, până la detalii despre prețuri și mărci de piese ofertate. Este al treilea an când realizăm această cercetare și primul an când este sidicalizată - poate avea mai mulți beneficiari.

La începutul anului 2019, după un studiu de fezabilitate dezvoltat timp de 4 luni, lansăm alături de mai mulți parteneri programul Decarbonizare – o soluție optimă de atragere clienți, precum și de responsabilitate socială și de mediu.


Soluțiile noastre se bazează pe 3 principii fundamentale, regăsite și în valorile noastre:

Inovație

Tehnologii noi, de preferință la nivel mondial, cu fiabilitate demonstrată.

Acuratețe și profunzime

Performanțe superioare și adaptare la nevoile pieței.

Pragmatism și eficiență

O tehnologie nu se vinde singură, mai ales când nu este foarte bine cunoscută. Dar ajutată de programe pragmatice de marketing și promovare, tehnologia nouă poate atrage mii sau zeci de mii de noi clienți anual.

Programul oportunităților investiționale și comerciale dezvoltate în 2019:

  1. Start Ianuarie 2019: Decarbonizare – o soluție optimă de atragere clienți, precum și de responsabilitate socială și de mediu.
  2. Start mai 2019: Apartenența la o rețea te ajută să fii mai puternic, să ai standarde mai înalte și să fii mai atractiv și credibil în piață. Tu alegi: singur sau puternic!
 
Ce pași parcurgem:
  1. Studiu de fezabilitate – aproximativ 3 luni pentru fiecare nouă idee, proiect, oportunitate.
  2. Ofertare și definire termeni parteneriat. Nu este o ofertare de tip vânzare, ci de tip includere în formula de parteneriat.
  3. Contractare și lansare program și oportunitate. Realizare analize de adaptare, traninguri, sesiuni de comunicare internă și externă.
  4. Lansare campanii de marketing și promovare cu scop de amplificare efecte pozitive în implementare.
FORMULAR CONTACT

Cum va putem fi de folos?